Üdvözöljük áruházunkban!

Rólunk

Rövid bemutatkozás

A cégünk fő profilját tekintve utángyártott autóalkatrész nagykereskedelemmel foglalkozik. Az évek alatt lassan átalakuló magyar gépjárműpark azonban arra késztette cégünket, hogy az original autóalkatrészek piacán is megerősítsük pozíciónkat.
A piac diktálta elvárásoknak megfelelve és élve a jó beszerzési lehetőségeinkkel sikerült olyan szolgáltatási rendszert kialakítanunk, melyben az ügyfél saját igényei szerint választhat kínálatunkból. Az utángyártott, gyári és a bontott alkatrészek együtt képeznek egy olyan választékot, melyből minden partnerünk megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Gyakorlati ismertető

Rendelésfelvevő irodánkban kollégáink várják árajánlat- kérésüket, rendeléseiket. Utángyártott terméket 24 órán belül, gyári terméket típustól függően pár nap alatt szállítunk ki. Cégünk eddigi sikereit talán annak köszönheti, hogy sikerült megtalálni azt a vevő réteget, aki felismerte, hogy egy telefonhívással, egy ügyintézővel az adatok pontos megadása után nem kell tovább feleslegesen dolgoznia, árakat kérni, összehasonlítani...
A munkát mi elvégezzük, visszahívjuk, tájékoztatjuk. A kívánt árut a megbeszélt időpontra leszállítjuk. Az esetlegesen felmerülő problémákat egy helyen egy emberrel elintézheti.